feb 02

Vacature: Ervaren glaszetter

vacature: ervaren glaszetter

Als ervaren glaszetter heb je ervaring met het monteren van beglazing. Je gaat zelfstandig naar verschillende locaties
toe, op nieuwbouw- en renovatieprojecten en bij particuliere opdrachtgevers. Je zorgt voor de vakkundige montage
van het glas.

Wij vragen

Ervaring met glaszetten en al een eerder afgeronde passende VMBO/MBO opleiding. Verder ben je leergierig, ijverig, klantvriendelijk en flexibel. Je bent tevens in het bezit van een rijbewijs.

 

Wij bieden

Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Van Veen Glasspecials is een gezond en onafhankelijk bedrijf dat plat georganiseerd is. Wij hebben een open cultuur waar je elkaar actief opzoekt. Bij geschiktheid is uiteraard een dienstverband van onbepaalde tijd mogelijk.

Over Van Veen Glasspecials

Van Veen Glasspecials al meer dan 35 jaar een sterk en betrouwbaar glasbedrijf. Wij zijn leverancier, plaatsingsbedrijf en kenniscentrum voor glasprojecten. Onze onafhankelijkheid waarborgt de juiste glasoplossing in techniek en prijs. Van Veen Glasspecials opereert centraal vanuit Woerden voor de professionele markt in de gehele Randstad en voor de particuliere markt in de eigen regio.

Reageren

Stuur je motivatie en cv naar gerrit@vanveenglas.nl. Neem voor vragen over de functie contact op met Gerrit van Weij (Bedrijfsleider) of Arjen Bleeker (Directeur), telefoonnummer 0348 – 43 77 77.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk hier de vacature als pdf bestand.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature of heeft u een vraag?